Pride is Feest

Toen ik als jonge jongen vanuit Zwolle verhuisde naar Amsterdam stond ik er van te kijken hoe vrij je kan leven en jezelf kan zijn in deze prachtige stad.

Bezoek de website van Meijt voor super leuke dingen!

Meijt X Chardongay
Juli 2021

Sweet & Delicious

Martijn, al jaren 26, oprichter en eigenaar van MEIJT.

Get me some cookies

Toen ik als jonge jongen vanuit Zwolle verhuisde naar Amsterdam stond ik er van te kijken hoe vrij je kan leven en jezelf kan zijn in de prachtige stad Amsterdam. Op mijn 18e heb ik voor het eerst de Pride in Amsterdam bezocht, toen nog als toeschouwer vanaf de kade. De jaren daarna vaak op een boot tijdens de botenparade.

Dont Just Take Our WOrd For it

Pride is feest, Pride is protest!

Voor mij betekent Pride dat iedereen kan en mag leven op de manier zoals dat diegene gelukkig maakt. Als ik kijk naar al die duizenden prachtige mensen die allemaal op hun eigen manier tijdens Pride en op de botenparade aan het feesten, lachen en het genieten zijn, dan zie ik duizenden mensen, allen met een eigen verhaal, een eigen geschiedenis, eigen emoties, een eigen vrijgevochten persoonlijkheid en een eigen identiteit en toch samen als één binnen onze prachtige regenboog community. Wij laten daarnaast zien hoe mooi het is om op deze manier te mogen en kunnen leven, want tijdens Pride maken we natuurlijk ook een statement voor iedereen, waar dan ook ter wereld, die niet op deze vrije manier leeft.

Final Words

Pride betekent voor mij dat je altijd jezelf kan en mag laten zien en daar geniet ik van!

Over Meijt

In de afgelopen 5 jaar is MEIJT. ontzettend gegroeid en hebben wij ons ontwikkeld als sterk queer brand binnen Nederland en Belgie. Met onze socials hebben we een enorm bereik binnen onze community en iedereen die zich hiermee verbonden voelt.

Naast het organiseren van eigen events en promoties, staat MEIJT. altijd open voor leuke ideeën, partnerships en promotionele samenwerkingen. Zo kunnen wij promotie verzorgen via onze socials voor events en brands. We staan altijd open voor overleg om gezamenlijk tot een mooie samenwerking te komen.

Probeer onze wijnen

Bestel om het op te halen of thuis te laten bezorgen!

Shop Nu